Van Vossen Jachtbouw aluminium cascobouwers

 

Wij bouwen aluminium casco boten, geen afbouw of verkoop

 

Of het nu om een aluminium sloep, consoleboot of een werkboot gaat, wij bouwen alle casco's op onze locatie in Steenwijk.

 

Wij zijn gespecialiseerd in cascobouw van o.a. sloepen en tenders. Deze boten zijn onderhoudsvrij en voorzien van een snelle rompvorm. Wij zijn marktleider op het gebied van gelaste aluminium boten, sloepen en tenders, jaarlijks leveren wij ruim 100 aluminium casco's. Ook op het gebied van de Fast Rescue bouwen wij vele casco's.

 

Meer weten?
Neem contact op

Naam:

Email of Telefoonnummer:

Uw vraag of verzoek:

Van Vossen Jachtbouw aluminium cascobouwers

 

Wij bouwen aluminium casco's, geen afbouw of verkoop van boten.

 

Onze kracht is onder andere de sterke en snelle samenwerking tussen ontwerper en cascobouwer, wij kunnen snel situaties aanpassen en uitstekende kwaliteit leveren. Op deze manier kan er snel en helder gewerkt worden met alle ervaringen en gespecialiseerd vakwerk die wij ons eigen hebben gemaakt. Immers, iedere stijl -van ambachtelijk tot modern- en bouwproces heeft haar eigen kwaliteiten, technieken en geheimen. De aanpak, snel handelen, flexibiliteit en heel belangrijk een goede communicatie met alle betrokkenen is zeer belangrijk voor ons en voor u.

Modellen